Testpilot för Leksand Surdeg, mörkt & mustigt knäckePå eftermiddagen var jag och handlade, samt hämtade ut paket. Blev för ovanlighetens skull ett besök på Citygross. hittar man inte märkena på Ica Maxi får man kika där. Fick en kupong från Smartson Testpilot om att hämta ut knäckebröd av märket Leksand, ett surdegs knäcke som ska vara mörkt och mustigt. Vi får se när fler än jag provsmakat, men jag tyckte det var gott!

Nya Risifrutti PinaCoco med smak av kokos och ananas

Ena paketet jag hämtade ut idag innehöll nyhet från Risifrutti, Pinacoco (låter som Pinacolada) med smak av kokos och ananas. Inte så förtjust i risifruttis men enligt mamma är den riktigt god, inte lika söt som övriga Risifruttis utan fisk och fräsh i smaken (jag fick inte en chans att smaka förrän mamma nallat båda för mig).. Men det gör inget, jag litar på mammas omdöme 🙂

Pizza från Dr Oetker

Det andra paketet innehöll armstödsbrickor som invigdes när vi hade tv middag (ser ni träpinnarna under tallriken?) inköpta på trademax.se och middag blev pizza.. Blev lite sent och jag var inte så sugen på att laga mat när jag kom hem från mina föräldrar, så blev Dr Oetker pizzor till middag.

Translate »