Nachos, köttfärsröra, riven ost, ananas salsa

Blev en sen lördagsmiddag efter besök hos mamma & pappa där syster med familj hälsade på. Rörde ihop köttfärs och lök med min egna lilla tacokrydda, fast tog Heinz bbq sås istället för Felix. Sambon tog nachos och blandade i en ugnsfast form med ananas salsa, riven ost och köttfärsröran och gratinerade i ugnen. Själv åt jag i tortilla bröd med creme fraiche, gurka & sallad, krossade nachos chips och kötfärs. Så himla gott med de krispiga från chipsen i, muuuums!!

Magnus First Kiss Creme Brulee

Magnus First Kiss Creme Brulee

Sambön hade handlat efterätt till mig, nya Magnus First Kiss Creme Brulee! Inte laktosfri men god ändå, god kola sås och god glass och choklad, men de brända sockret var lite för bränt. Annars inte alls dum, en stark 3 av 5 i omdöme. Tror jag föredrar vanlig magnum, men jag minns inte för har inte ätit det på många år eftersom dom inte är laktosfria (fick ta Lactrase tabletter).

Lindt goldhare, guldhare i choklad
Lindt goldhare, guldhare i chokladLindt goldhare, guldhare i choklad

Eftersom jag redan tagit 2 lactrase tabletter och ätit laktos passade jag på att provsmaka chokladhararna från Lindt jag fick i torsdags i en sen påskpresent 🙂 Riktigt, riktigt god choklad (och det säger jag inte för att jag fått dom) utan för att jag njöt av varje tugga på den stackars haren!

iE11Ubls9q98vPZEgxchTcZwy2s_7gsxlYNVDQX_ICQ

Den här inspirationsbilden följde med pressutskicket och jag måste säga vilken sjukt smart idé, nästa gång jag bakar en tårta till födelsedag eller högtid ska jag kika efter chokladfigurer att dekorera med. Jag ser framför mig en chokladtomte som står i en rejäl ”snödriva” av grädde till jul 😉

Translate »