Ljuvliga laktosfria pannkakor

Inte så superskoj att behöva ställa in påskfirandet hos svärmor men vad ska man göra när man mått dåligt halva natten och hela morgonen.. Spenderade resten av dagen i sängen, medan min kära sambo jobbade. På vägen hem handlade han mjölk och ägg till pannkakor, perfekt mat för magen. Det är verkligen svårt att tröttna på pannkakor, så tunna och frasiga som möjligt och en klick sylt till – mums. Bäst av allt jag har lärt sambon hur man gör dom så också och vem blir inte på bättre humör utav pannkakor.

Stekt korv och färsk potatis

Senare på kvällen hjälpte jag sambon steka middag åt sig, fick bli en liten portion att testa på till mig med. Årets första färskpotatis stekt riktigt, synd de inte smakade så mycket. Får göra repris med färskpotatis en annan dag 🙂

wpid-Screenshot_2013-04-01-16-25-26-picsay.jpg

Har fått reda på vilka semesterveckor vi har nu också, vecka 28-30. Så jag hoppas på fint väder och mycket sol & badande!

Translate »