Tefals Jamie Oliver traktörpanna från Cervera

Tefals Jamie Oliver traktörpanna från Cervera

Tefals Jamie Oliver traktörpanna från Cervera

Efter tandläkarbesöket igår blev det ett kort besök på Väla Köpcentrum, införskaffade mig ett fodral till min galaxy pad 2 på Claes Ohlson. Också gick vi in på Cervera, där sambon fick ett presentkort i söndags. Vi var ganska eniga redan före vi gick in om vad vi tänkte handla, tjuvkikat på hemsidan (produktlänk)

Men det känns alltid bättre att känna på saker, speciellt bruksföremål till matlagning. Att det blev just en produkt märkt Jamie Oliver var väl inte så viktigt vid valet utan mer priset och kvalitétskänslan. Tefal brukar göra bra produkter och jag/vi har länge längtat efter en bra stekpanna med lock så när priset var 599 kr i pris istället för 999 kr (introduktions-nyhetspris?), kändes det lite som ödet.

Stekjärnet har bra tyngd, känns skönt i handen, rejäl botten, disktålig yta, perfekt med två handtag att hålla i när de blir för tungt för lilla mesiga jag. Och den tål att sättas i ugnen, perfekt! Och en indikator som talar om när pannan är redo för köttet.

Hoppas den lever upp till alla förväntningar nu bara, ser verkligen fram emot att få inviga den  😉

2 thoughts on “Matlagningsinvestering

  1. Åh, vi har en vanlig stekpanna från samma serie, och den är verkligen bästa köpet, hur bra som helst! Stor skillnad när man bara använt billiga Ikeapannor förr.

    • Kan tänka mig det! Min syster har också Jamie stekpannor så det känns bra, för det var svårt hitta recensioner. Vad kul att du kikar in 😀

Comments are closed.

Translate »