Provlagat Felix grytbas Thai Röd Curry

Fick för mig att testa något nytt i matlagningen, Felix grytbas Thai Röd Curry.

Provlagat Felix grytbas Thai Röd Curry och brynt kyckling

Fräste tärnad kycklingfile och hällde sedan på grytbasen,  lät det små koka några minuter enligt burken.

image

La upp en liten smakportion, för jag var ganska skeptisk till smaksättningen redan från doften. Jag älskar curry och har inget emot kokosmjölk, men limen och citrongräset blev lite för udda. Hamnar på listan av mat som är oätlig.. Sambon åt upp men inte ens han tyckte de var gott och vill aldrig se det på menyn igen, då är det illa!

Fiskpinnar och ris

Fick bli att snabbt slänga lite fiskpinnar på järnet för att ha något till riset, lite torftigt utan sås men var inte så sugen på mat ändå så var inte helt engagerad i det. Men även om man är sjuk måste man få i sig näring. Drack även ett glas vätskeersättning och fick i mig lite rostebröd under dagen. Magsjuk/maginfluensa är verkligen inget kul alls 🙁 Alla planer på att börja cykla igen är lite framskjutna.

2 thoughts on “Tisdag

Comments are closed.

Translate »