image

image

Hämtade ut min efterlängtade Hello Kitty bakform igår, så fin! Kliar i fingrarna nu, vill invigas med en god kaka och det snarast. Dessutom stor nog att fungera som tårtbotten, Hello Kitty tårta har jag aldrig gjort eller ätit.

image

Haft turen få en värdecheck för en Kronfågel ölkyckling via Spot and tell, den här gången funderar jag på att prova en Coca cola burk (nyfiken på sötman) eller en kraftfull öl/ale med mycket smak. Ska bli kul prova igen, tyckte det var fantastiskt gott sist. Ni kan läsa mer om vad Spot and tell är på deras hemsida spotandtell.se

2 thoughts on “Katter och kycklingar

    • Det blev tigerkaka i Hello Kitty formen, katter och tigrar lät som ett passande komplement 🙂 Den blev dock inte så snygg version 1.0 (att lägga upp kakor på ugnsgaller var inte den mest smarta idé jag haft)..

Comments are closed.

Translate »