Gurka och kruksallad

Laktosfri och tomatfri köttfärssås med spagetti

Frukost och lunch nutrilett lcd/måltidsersättnings shake. Till middag kruksallad (kallas det så?) och gurka, samt en väldigt god portion köttfärssås och spagetti.

Börjar bli trött på att inte känna mig ”frisk” men tror förkylningen är min pollenallergi som tagit över efter den riktiga förkylningen. Känner mig trött, ofokuserad och har problem med snuva, heshet, kliande hals, huvudvärk, nästäppa, trötta ögon och eksem. Tur solen och värmen gör en på gott humör!

2 thoughts on “Onsdag

  1. Sund mat. 🙂
    Jag har samma problem med allergi. Jag vet inte om det är förkylningen som inte vill ge med sig eller om det är allergin som spökar. Jobbigt!
    <3

    • Tack, jag försöker hårt att få ordning på det. Svårt att hitta roliga tillbehör med all allergi, allergi är bara till besvär förutom när man bjuds på oönskad mat 😉

Comments are closed.

Translate »