Lite inspirerande fönstershopping inför midsommar, på fredag är det dags igen! Själv tänker jag plocka på mig en prickig klänning men hade jag haft någon söt blommig klänning eller i marint hade de gärna fått åka på, kanske blir en till nästa år?

Fina sommarkläder från Zizzi, kläder i större storlekar ellos-zizzi-midsommar01

 

Småblommig Zizzi klänning ca 700 sek med antingen en tuff Zizzi army jeans jacka ca 800 sek eller söt Zay bolero ca 500 sek. Eller satsa på en sötZay chiffong blus ca 600 sek till jeans/ finbyxorna.

Finna sommaroutfits i större storlekar, kanske till midsommar? Från Halens och NewLook

Från New Look kommer krämfärgad spetsklänning 20 £, blommig axelbandslös maxiklänning  23 £, krämfärgadklänning med blomtryck och spets i ryggen 42 £, midjekort marinblå bomullskofta 13 £, dansa-hela-natten extra breda blommiga ballerinaskor  10 £ och vit brodyrklänning 25 £. Längst till höger från Halens vit tunika ca 180 sek & jeansshorts ca 180 sek.

6 thoughts on “En midsommar(natts)dröm

    • Kanske kan inspirera dig till att köpa några fler klänningar? 😉

Comments are closed.

Translate »