Nedräkning pågår. Det är cirka 6 månader och en vecka kvar till jag själv ska stå i kyrkan uppklädd (alltså inte ensam om ni undrade). Vill inte gärna säga det högt men det känns lite småläskigt med alla saker som verkar vara ”måsten” som ska fixas. Ett av dom där måstena verkar vara nya skor, helst ska det vara vitt om man ska vara traditionell eller kanske nude/beiga.

Har plockat ihop några skor som jag tycker är fina,lite som jag pinnat tidigare på min pinterest tavla.

 

Mary Jane med kilklack i vitt från Deichmann

Mina favoriter från Deichmann, Mary Jane med kilklack och en liten blomdekoration vid knäppet (ca 300 sek)

Söta skor till blivande bruden i sommar från New Look

Helt galet höga men väldigt fina om man klarar gå i dom, kommer från New Look och heterPromise Bridal Court Shoes (ca 400 sek)

Prinsessan Madeleines bröllops-brudskor

Och så här såg föresten Prinsessan Madeleines skor ut på bröllopet i lördags, inga dåliga klackar.. Med fyra meter släp och sylvassa klackar i 10 cm(?) höjden hade jag slått ihjäl mig (bild lånad från Svebsj Damtidning),

Och så hittade jag en bra hemsida högklackat.nu är som en portal med skor från olika företag, var lätt att hitta med bra kategorier. Jag tittade på deras sida för vita högklackade skor och vita lackskor (om ni också vill kika).

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Ivory, modell Hanna brudsko (ca 390 sek)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Donna Girl Brudskor I Vit  (350 sek)

Pumps KMB ALSTER Grå / Ljus via högklackat.nu

Och galet höga men fina Pumps KMB ALSTER Grå / Ljus (1055 sek)

8 thoughts on “Skor till bröllop

  • Mina skor kommer dessutom synas HELA dagen & kvällen eftersom jag har kort kjol 🙂 Men jag är ingen flower-power tjej, däremot är jag lite lockad att ha helsvarta skor för att bryta av det vita. Är dock lite småkär i Deichmann skorna… Åh dessa beslut!

 1. Själv hade jag skyhöga klackar! Inget att rekommendera. Skorna syntes ändå inte under klänningen. Bättre med bekväma skor om man vill orka med hela dagen/kvällen utan fotvärk.
  <3

  • Oh det låter livsfarligt och jobbigt!! Jag har funderat på skyhöga klackar för att inte se så kort ut brevid min sambo i kyrkan och på foto, det skiljer ca 30!! centimeter på oss…

   Fast praktiskt och skönt är ju helt klart bekvämast när man brutet båda benen vid fotknölen 😉

 2. Glöm bara inte att ta bort prislappen under skorna. Den syns tydligt vid knäfallet. Har varit med när bruden eller brudgummen glömt det. Extra pinsamt blir det om det är en röd extraprislapp.

  • haha aj då röd prislapp kan ju bli väldigt pinsamt! Bra tips!! Tack 🙂

  • Vi har nog rätt snarlik smak! Funderar på om de kan funka i december?! 🙂

Comments are closed.

Translate »