Två assister och två små skålar i mintgrönt med prickar från Ica Maxi, tallrikar från ikea

Det blev lite reafynd på Ica Maxi idag, nästan ton i ton med onsdagens ikea fynd – härligt prickiga och mintgröna. Två assietter (länk) och två små skålar 10 kronor/styck , ser många fika/kalas i deras framtid och glassstunder.

obh-nordica-bakmaskin

Och en egen bakmaskin för ynka 250 kronor av märket obh nordica. Fjärde obh nordica prylen som flyttat in på två veckor (bakmaskin, glassmaskin, olje-vinägersprayflaskan och elektrisk potatisskalare), låt oss hoppas det är ett bra märke 😉 Behöver mer förvaring i köket för alla nya maskiner!

5 thoughts on “Mint och prickar

 1. Hej! Nu har jag äntligen börjat läsa ikapp mig. Måste få tipsa om Manuela Kjeilen, som jag följer både via blogg och Instagram. Hon har gjort en jättebra tutorial på hur man spritsar cupcakes. Sök på youtube efter den. Hennes blogg: http://www.passionforbaking.com/
  Instagram: passionforbaking
  Ha en härlig kväll
  /Annica

  • Tack för titten Annica! Jag brukade följa hennes blogg tidigare, men det blev lite väl socker sött för min smak med allt rosa och pastelligt 😉 Så jag tröttnade.. Men får nog ta en ny titt igen, tack för länken!

 2. Hej Helen, jag har läst din blogg ett tag nu, och på inspiration från dig gick jag minsann också och köpte en likadan bakmaskin! Det vore kul om du uppdaterade lite med recept och annat runt den, har ju läst att du är intresserad av att baka!

  • Vad skoj att du läser bloggen!

   Jag har än så länge bara bakat 2 recept från boken som följde med, varit lite lat av mig 😉 Lovar uppdatera så fort jag provar något mumsigt recept!

  • Tant Sviskon jag har för din skull och pappas provbakat ett nytt brödrecept för bakmaskinen! Vad skoj att du tycker om bloggen och följer den, hoppas du fortsätter göra det även i framtiden. Kram Helen

Comments are closed.

Translate »