Bröllopsinspiration i pasteller och Hello Kitty bröllopstårtsdekoration Bröllopsinspiration i pasteller Bröllopsinspiration i pasteller

Dagdrömmer om pasteller och Hello Kittys samt kakor & dukningar i alla dess former. Några av mina favoritbilder från timmar av pinterest surfande, det är kul att titta på allt fint som andra gjort före! Kreativa och duktiga, har inte riktigt DEN ambitionsnivån själv.. Min smak är lite mer enkel men titta det är riktigt skoj.

Daydreaming about pastels and Hello Kittys, cookies and table settings in all different kind of shapes. A few of my favourite pictures from hours of looking at pinterest and all beautiful things others have done before! Creative and skilled, I don’t really have that ambition level myself.. My taste is a bit more simple but looking is really fun.

2 thoughts on “Bröllopsinspiration i pasteller

Comments are closed.

Translate »