20130805-maria-ingrid02

Sambons söta kära lilla faster Ingrid som fyllde 80 år igår har blivit bloggkändis!! När sambon kom hem från jobb igår kväll var det första han sa till mig (efter att ha kramat hej) att jag skulle gå in och söka upp Maria Montazamis blogg. Så jag slängde mig över google och vem hittar jag något inlägg ner på sidan om inte Ingrid när hon blir firad av Swea föreningen (förening för svenskar i usa)! Så glad jag blev, för det var många år sedan faster Ingrid var i Sverige och hälsade på sist (hon har varit lite krasslig sista åren) och dels för att hon ser så härligt pigg och glad ut på fotot. Fler bilder och text finns på Marias blogg, länk här http://blogg.amelia.se/maria-montazami/. Undrar dock vad björnkaka är, ser rikigt smarrigt ut på fotot.

Om någon är nyfiken på hur det gick med blommorna jag/vi beställde på internet åt henne så fick jag bekräftelse från fedex att de blivit utdelade. Ingrid hade fått så mycket blommor och uppvaktning så hon hade inte riktigt hunnit med att kika på vem allt var ifrån, så jag tror och hoppas på det bästa 😉

In english: My fiances sweet aunt Ingrid who turned 80 yesterday is a blog celebrity!! When he came home after work yesterday night, was the first thing he told me (after hugging me hello) to go on the internet and look up Maria Montazamis blog (shes famous from a Swedish tvshow called Hollywood Wives). So I googled and who was on the frontpage if not Ingrid being celebrated by the Swea club (a club for swedes living in usa). It made me so happy (and surprised), cause it’s been many years since aunt Ingrid was in Sweden for a visit (she’s been a bit ill the last couple of years) and also cause she looked so healthy and happy on the photo. You can find more photos and text on Marias blog http://blogg.amelia.se/maria-montazami/. Can’t help wondering what a bearcake is (björnkaka), it looks really yummie on the photo.

And if anyone is curious on how it turned out with the flower order I made online from us all to Ingrid? I received confirmation from fedex that they had delivered the flowers so I’m hoping for the best. When my fiance called her after showing me the blog to congratulate her she had received so many flowers and guests over celebrating her that she didn’t really knew. So we/I’m hoping for the best 😉

Translate »