wpid-20130819_200216-picsay.jpg

Lyckan över att hitta RIKTIGA fiskpinnar på torskfilé i frysdisken, åh ljuva barndomsminne. Lite dyrare men värt det, det är skillnad på fisk och fisk. Inte för att vanliga fiskpinnarna är äckliga men detta är ett strå vassare.

The happynes over finding REAL fishsticks made of cod (it’s been mainly alaska pollock here), oh sweet childhood memories. A bit more expensive, but therese fish and then theres fish. Not that I don’t like regular fishsticks but these are a few pins above on the scale.wpid-IMG_20130820_222139.jpg

Så måndags middag blev torsk fiskpinnar med dillkokt färskpotatis (från pappas trädgård) – SÅ gott! Maten gick uruselt under dagen, mådde skräp pga allergin och utslagen och kortisonen så åt både salta kex och glass utöver mina två måltidsersättningar. Inte super nöjd precis, men det är sånt som händer ibland.

So monday dinner turned out to be fishsticks (surprise) with dill boiled freshpotatoes (from dads garden) – SO good! The food/eating didn’t go to well during the day, wasn’t feeling to well because of allergy and the rashes and the cortisone, so ate salty crackers and ice cream more then my two mealreplacements meals. Not to happy with myself, but it happens sometimes.

So monday dinner

Translate »