2013-09-04 onsdags-promenad

Trött. Sol. Tårdroppande ögon. Varmt. Sliten. Lite sömn. Allergi. Roligt. Promenader. Fotograferat. Pratat. Ömma fotsulor. Mer än 1 mil avverkat med höstskorna på (varit oanvända hela sommaren). Tågförseningar. Jul. Gått vilse. Sett Obama entourage och vistas 200 meter ifrån han. Men vi hörs senare, behöver göra ett besök på Ica och fylla kylen lite så vi hörs senare (har 300 foto att sortera med) 😉

Tired. Sun. Teardripping eyes. Warm. Worn out. Little sleep. Allergy. Fun. Walks. Photographed. Talked. Sore feet. More than 1 mil walked with my autumnshows (not used them since may). Traindelays. Christmas. Gone astray. Talk to you later. Seen Obamas entourage and been 200 meters away from him. But I’ll get back to you all ater I need to restock our fridge at Ica and well sort 300 photos 😉

1 thought on “Ömma tossingar

  1. He he fördelen med att åka till Sthlm är alltid att man går mycket = bränner mååånga kalorier 😉
    Du måste haft riktigt fint väder!

    Trevlig helg!
    Kram ♥

Comments are closed.

Translate »