IMG_0067-blogg

IMG_0072-blogg

IMG_0062-blogg

bild 3

IMG_0058-blogg

När jag var i Stockholm i början av månaden hade jag med mig min kamera  (så klart) och tog foton på söder, gamla stan och vid centralen (längs med min promenadsträcka). Här är ett par foton från den dagen och promenaden. Byggnader och annat som fångade mitt intresse.

When I was in Stockholm at the start of the month I brought my camera (of course) and took photos at söder, old town and around the central station (basicly along my walking path). Heres a few photos from that day and walk. Buildings and other things that I found fascinating.

4 thoughts on “Söder

    • Tack, det var helt fantastiskt väder dagarna jag var uppe. Åh vad jag saknar sommaren!

    • Tack, ni borde åka upp en sommar och ”turista” 🙂 Ni får bara hitta en Stampe-vakt först!

Comments are closed.

Translate »