Maui-licious pulled pork, dragen fläsk

Körde en klassiker i repris till torsdags middag, gjorde pulled pork som jag serverade med potatisgratäng och whiskeysås. Låter säkert jättemärkligt men smakerna passar väldigt bra ihop. Har ni smakat pulled pork någon gång och tycker ni om det? Jag är ett stort fan men varje gång jag tittar på köttet undrar jag vad jag gett mig in på, det ser ju lite märkligt ut..

Made a classic for dinner this thursday, pulled pork that I served with potato gratin and whiskey sauce. I bet it sounds really odd but the flavours goes really well together. Have you tried pulled pork at some point and did you like it? I’m a big fan of it but every time I’ve make it I look at the meet wondering what the hell I’m doing cause It’s looking really weird..

2 thoughts on “Torsdag

  1. Halloj! Ikväll åt vi fusk-pulled pork….
    Tulip har en nästan färdig variant som vi köpte o testade. Sååå himla gott!!!
    Åt den som hamburgare, kanon!

    MUMSIGT värre!! 😀

    • Åh vad kul att ni gillade konceptet, har sett den färdiga på ica här med nu 🙂 Blir nästan sugen på att äta det snart igen, hihi

Comments are closed.

Translate »