Grill chips & dill dip

Sambon överaskade med vårrullar till middag och på kvällen i sällskap av lite favorit serier (Blue bloods bland annat) blev det grillchips med dill dipp (mums). Glömmer lätt mellan varven hur gott det är med dipp ochchips (äter det inte så ofta numera). Såg även en ny film Best Man Down som lättsmält lördagsunderhållning, visade sig vara en ganska mörk film men faktiskt sevärd. En av mina favoritskådisar Justin Long är med i den, bifogar trailer nedan.

English. My fiance surprised me with spring rolls for dinner and in the evening with the company of favourite tvshows (Blue bloods etc) we had some grill chips and dill dipping sauce (yummy). Really forgot how good it is with dip and chips (don’t eat it so often any longer). We also watched the new movie Best Man Down as entertainment, wasn’t so easy going as we thought actually pretty dark movie but really worth watching. One of my favourite actors Justin Long was in it, I’m embedding the trailer below.

Translate »