Vi lunchade och gjorde premiär besök både på Emporia köpcentrumet och Jensens Böfhus (sambon har ätit där tidigare). Emporia är ännu ett av alla köpcentrum med glas och fristående rulltrappor/hissar, underbart när man får kallsvettningar bara man är 3 meter från kanterna ner. Usha!

Kände mig för gammal, otrendig och för fattig samt för tjock när jag kikade på alla klädbutiker. Inte en enda renodlad plus size butik, finns lite i storlekar över 46 på Cassels, KappAhl och Lindex. Ganska tråkigt faktiskt..  Men nu har man varit där och maten på Jensens var över förväntan, förutom prislappen så total nitlott var det inte.

We went for lunch and did our first visit ever at both Emporia shopping mall and Jensens Böfhus (Danish steakhouse chain), well my fiance has eaten at Jensens a long time ago but both where new to me. Emporia is just like all other new built malls lots of glas and  ascalators and elevators in open areas almost hanging freely and it freaks me out, I’m so afraid of hights that I get all paniced just by getting close to the big gaps between the floors. Hate it!

Feelt old, untrendy and to poor and of course to fat to shop in the clothing stores. Not one single store thats just for plus size women, theres a few items above size 46 (uk 18/us14) at Cassels, KappAhl and Lindex. Pretty sad actually.. But now we have been there and the food at Jenses wasn’t bad at all, except the pricetag so it wasn’t a total waste of our time.

Vitlöksbröd med ost på Jensens böfhus på Emporia

Vi delade på ett vitlöksbröd med ost till förrätt, väldigt gott (39 sek).
We shared a garlicbread with cheese on as starter, very yummy (39 sek).

20131003_115906-blogg

20131003_115951-blogg

Vi åt varsin bbq burgare (79 sek) med riktigt gott bröd och saftiga hamburgare i, var dock lite mycket med alla pommes lyckades äta upp mindre än hälften och då var jag ändå galet hungrig (hade dumt nog hoppat över frukosten). Bra synd de är ruskigt dyra med läsken annars hade vi nog ätit där igen eller så äter vi utan läsk och med vatten.

We ate bbq burgers from there lunch menu (79 sek), they had really good bread and juicy burgers in. There was a bit much french fries, managed to eat less then half off them and I was starving (since I stupidly enough skipped breakfast). Shame about the soda prices otherwise we might have eaten there again or we will but skip the soda and just get plain water.

Translate »