image

image

image

I tisdags ägnade jag mig åt tvätt från morgon till kväll hos mina föräldrar, bra ha föräldrar 5 minuter bort med promenad. Passade på att snöra på mig nya skorna och ta ett extra varv före jag tog itu med tvätten (lämnade tvätten med bil kvällen före när vi handlade McDonalds mat), skorna är lite hårdare än mina joya skor men har samma sköna ”flygande” känsla som jag älskar.

Sambon köpte med sig chinamat till mig, sig & bror min så vi hade lite buffé med kycklingspett, friterad fläsk & kyckling samt vårrulle. Mums! Kan ju hoppas jag förbrände lite mer energi än vanligt under min promenad och tvättningen. Passade på att diska också, var inte igår jag diskade för hand som jag hatar det men vad ska man göra när det inte finns en diskmaskin.

In english. Earlier this week (tuesday) I spend the day doing laundry at my parents place, it’s good to have them only a five minute walk away. I decided to break in my new shoes and took an extra long walk before I got home to there house and did all the laundry (we left the bags the day before when we visited McDonalds). The shoes are a bit harder then my Joya shoes but they have the same ”flying” feeling that I love.

The mister bought chinesefood with him after work to me, my brother & him. We shared our food so we ended up with a tiny buffét with chicken, pork and springrolls. Yummy! Hopefully I burned some more energy then I usually do. I also took the time to do some manual dishwashing, my god I hate it so but what to do when there’s no dishwasher?

 

2 thoughts on “Tisdag

  1. Hej! Vet att bakar mycket. Behöver köpa mig en ny matberedare, vilken rekommenderar du? Du har kanske en ”värsting” Kram

Comments are closed.

Translate »