7 thoughts on “Blomsterinspiration

 1. Vilka fantastiska buketter! Såå vackert! <3

  Skicka mig din address i mailen min om du vill så kan
  jag få försöka göra ett riktigt fint brölloppskort åt dig!

  Kramar!

  susanlotus at gmail.com

  • Det är så kul att kika på inspiration 😉 Vad gullig du är, jag slänger iväg ett mail 😀

 2. Hej Helen,

  Jag heter Anna, och bor i Örebro. Har följt din fantastiska blogg lång tid, och tycker att jag borde ha tidigare lämnat tass här. Men bättre sent än aldrig, så nu gör jag det. Gillar verkligen bloggen, och vad roligt att ni skall gifta er! Otroligt VACKRA blommor, jag älskar blommor. Den lila buketten föll direkt i min smak, det är nog för att jag är galen i lila 😉

  Hälsning, Anna

  • Men oj vad roligt att läsa, tack Anna!! Jag är väldigt svag för den lila också, tror den där spetskanten gör den extra svår att motstå 😀 Och var inte rädd för att kommentera i framtiden, lovar att inte bitas.

Comments are closed.

Translate »