2014-01-27 19.34.04-blogg

2014-01-27 19.12.33-blogg

Efter möblerande och bärande etc åkte vi ut på ikea för att köpa lite småsaker vi behövde (uppenbarligen glömde vi hälften för jag åkte dit dagen efter igen). Vi var lata och åt inne på Väla Köpcentrums restaurang torg, blev wok kitchen och kyckling på spett för mig med vatten i glaset. Snöade mer i måndags igen, verkar inte ta slut nu när det väl börjat.

IKEA sängben sultan i ek

Vi köpte nya sängben (IKEA Sultansultan i ek, fel färg men vi får se om jag orkar måla dom eller inte) eftersom sängarna ändå var runt och snurrade i lägenheten, så var det lika bra passa på. De vi hade trillade ena av direkt i handen på mig när vi skulle flytta dom, pinsamt men det var inte för att jag är super stark 😉

Påshållare variera från ikea till att hålla presentpappersrullarna

Passade på att (äntligen, tagit ett år) köpa påshållare från Ikeas köksavdelning, perfekt att ställa alla presentpappersrullarna i. Tips jag snappat upp på pinterest, kanon för min kära make HATAR verkligen lösa rullar som ligger lite här och där i lemmet. Det gör jag med, men han är lite mer militant och slänger mina rullar om de ligger och skräpar för länge på fel ställe  (tur jag räddat 99% av dom upp på vinden).

In English. It’s almost mandatory to end up at IKEA at some point during a redesign of your home, for us it was new legs (IKEA Sultan) to our double /king size bed since the old ones was bye bye. After the shopping where I also bought a bagstorage holder that I use for left over pappers / wallpapers we ate at Väla Köpcentrum. Had thai chicken satay at wok kitchen, handy since our kitchen was a mess.

Translate »