Falukorvs wok med ägg nudlar

Nu vet ni redan vad vår middag blev efter att ha sett matsedeln.. Men för er som inte vet så blev det falukorvswok med äggnudlar till torsdagsmiddag, fantastiskt gott och lätt att laga förutom allt skärande av rödlök och falukorven. I woken hällde jag ner en påse Wok Classic från Findus, lite fusk får det bli ibland allt kan inte göras från grunden.

Now you already know what our dinner plans was after seeing the list.. But for those who didn’t we hade sausage wok with egg noodles for Thursday dinner, soo good and easy to make except all the cutting of red onions and sausage. I added a bag of Findus wok classic, can’t be arsed to sort those out when you can buy them ready to use.

Fyra dagar av trettio avklarade utan godis

Fyra dagar av trettio avklarade utan godis. Kan inte säga att jag saknar det, däremot har jag lite Cola Zero abstinens men behöver detoxa från kolsyra för magens skull. Blivit överdoserat på kolsyrade drycker sista månaden 😉

Four out of 30 candy free days done. Can’t say I miss candy, but I do have insane Coca Cola Zero abstinence but I need to detox from sparkling drinks for my poor tummy’s sake. Been a bit much this last months 😉

hm-omlottklanningar-xl

Brukar få frågor då och då vart jag köpt mina fina omlottklänningar, så nu när jag såg att H&M av alla butiker fått in en helsvart och en prickig omlottklänning (klänningslänk) så måste jag bara tipsa er om det. De går upp till storlek XL som enligt deras storleksguide ska motsvara 48/50 och till det humana priset 199 sek/styck. Tyvärr finns de bara online men fram till den 19 januari har de fri frakt med koden 1055. Och ett tips är att prova koden 1304 för 50 kr rabatt till..

I get questions now and then about where I bought my lovely wrap dresses, so now that I saw that H&M of all stores have gotten two in there assortment – one black and one with dots on I just had to tell you all about it. They go up to Xl wish accordingly to there size shart should be size 48/50 and to the affordable price of 199 sek/each. You can only buy the dresses online (link to the dresses) but if you order before the 19th of january and type in the code 1055 you get free shipping also. And if your really sneaky you type in the code 1304 that should give you another 50 sek discount..

Translate »