IMG_20140310_184609-blogg

IMG_20140310_174703-blogg

Hämtat ut paket från BeautyClub Testpanel på Ica idag (helt slut efteråt, tecken på att man inte är pigg än?) med Avene XeraCalm produkter. En mjukgöramde balm (lotion/kräm) och en rengöringsolja (dusch/bad & ansiktstvätt).

Ska bli kul se om min känsliga allergihy tål det, båda produterna är parabenfria, parfymfri, alkoholfri, konserveringsmedel fria och speciellt framtagna för känslig och torr hud – precis vad jag är. Mer om produkterna går att läsa på hemsidan (produktlänk).

In English. I been selected to try out Acene XeraCalms new product since I’m a member of the BeautyClub testpanel. I’m really looking forward to it since it’s a great line of products free from chemicals etc developed for sensitive dry skin – me in other words.

2 thoughts on “BeautyClub Testpanelpaket

Comments are closed.

Translate »