Need for Speed i 3D

Våra biocheckar skulle gå ut i måndagskväll så jag köpte biljetter till Need for Speed filmen och överaskade maken (killfilm deluxe). Tror jag överlever två timmar av snabba bilar, ska bli skönt varva ner lite efter att ha rumsterat om i klädkammaren (ni får se foto så fort jag hinner med).

In English.Our cinema vouchers was running out this Monday, so I decided to buy tickets for the new Need for Speed movie and surprise my husband. It’s a boysmovie with fast cars but I’m sure I’ll survive, will be nice to sit down and relax a bit since I been working in the dressing-room today (I’ll show you pictures as soon as I can).

3 thoughts on “Biodejt med bilar

  1. Går ni på bio i Helsingborg, har hört att biografen där skall vara så dålig? Har läst att de håller på att bygga en ny 🙂 Hur var filmen?

    • Ibland, vi föredrar att gå på bio i Ängelholm de har riktigt bra biostolar, ljud & bild 😀 Men vi hade inte hunnit dit eftersom maken jobbade i söndags 🙁 Var brukar ni gå?

Comments are closed.

Translate »