esprit-polkadots-sneakersesprit-polkadots-sandal

Det är verkligen vårkänslor som snurrar nu, varit sol och över 10 grader på dagarna nu. Inte för att jag märker av det så mycket som är inne och snörvlar & hostar, men solen går inte att missa där den lyser in och värmer upp. Man längtar ut, man längtar efter ny vårkappa och vårskor. Nytt och fräscht, precis som allt grönt i naturen som börjar leta sig fram.

Så det är kanske inte så märkligt att man dras till skor och jackavdelningen när man sitter här i soffan och slösurfar. Fick syn på två par härligt ljusblå (himmels/denimblå) och prickiga flipflops och sneakers på Esprit Sveriges hemsida (butikslänk Esprit), mer vårkänsla i två par skor går väl knappt att hitta. Vill ha dom i hallen redo för en promenad så fort energin återfunnit sig 😉 Gärna matchade med den där perfekta vårjackan..

In English. The weather has been really lovely lately, it’s been sunny and above 10 degrees the last couple of days now. Not that I noticed it so much, being stuck indoor with my cold/tonsillitis, but the sun is not to be misstaken since half my apartment is bathing in the sunshine all afternoon. Makes me want to go out, take long walks in new shoes and a new coat. New and fresh, just like the greenery around me, going from boring grey/brownish to beautiful green.

So maybe it’s not so weird that I’m drawn to the shoe and coat sections on the websites when I’m sitting here in the sofa surfing webshops. Found the most adorable pair of shoes on Esprits webshop, blue as the spring sky and with dots. I love them and I want them waiting for me in the hallway ready for a walk as soon as my strength is fully recovered! Preferable matched with the perfect spring jacket or trenchcoat.

5 thoughts on “Blå himmel och prickigt

  1. Basketkängorna var riktigt snygga, har dock ett par från förra sommaren. Så det blir inga nya för mig i år. Behöver dock en ny jacka 🙂

  2. Vet att jag har frågat dig innan om du själv översätter till Engelska i dina inlägg. Men kommer inte ihåg vilket inlägg jag ställde frågan i. Så här kommer den igen 🙂

Comments are closed.

Translate »