jessica simpson swimsuitsfor all

jessica simpson swimsuitsfor all

Det är allt bra synd att tullavgifter på inköp utanför EU (framförallt i USA) ska vara så förbannat höga för Jessica Simpsons badkollektion för Swimsuits for all är att dö för.. Åtminstone om man som jag är svag för den pinupiga – Marilyn Monroe aktiga looken, har lagt in mina favoriter rangordnade i bildordning.

Överst en vit baddräkt följd av en vit & rosa randig baddräkt, hela utbudet kan du hitta här (baddräkts länk). Mina två nuvarande baddräkter får duga några år till, kanske tills de får för sig att skapa en europeisk sida så man kommer billigare undan 😉

In English. Jessica Simpson had together with Swimsuits for all made a swimwear collection for this spring, I just wish it wasn’t so expensive to buy from the states/Canada in Sweden. Would love them all, love the pinup – Marilyn Monroe vibe they send out! You can find the entire collection here.

2 thoughts on “Jessica Simpson badkollektion

  1. Den vita var extra fin! 🙂

    Vi beställer från USA regelbundet och det är litet lurigt med tull, det verkar som att ibland fastnar man i en stickprovskontroll, ibland slinker man igenom.

Comments are closed.

Translate »