Väla köpcentrum 40 år - erbjudande

Väla köpcentrum 40 år - erbjudande

Väla köpcentrum 40 år - erbjudande

Väla köpcentrum 40 år - erbjudande

Väla köpcentrum 40 år - erbjudande

Väla köpcentrum 40 år - erbjudande

Väla köpcentrum 40 år - erbjudande

Väla köpcentrum 40 år - erbjudande

Idag (torsdag) firar mitt ”stammis” köpcentrum Väla 40 år(!) och firar med massor av erbjudanden. Se bilderna ovan 🙂 Får väl se om man piggnar till före helgen är över, tagit en kortisonkur idag (blärk) så att jag hinner kika in i ett par butiker före helgen är över.. 

In English. My favorite shoppingmall is celebrating 40 years tomorrow (and this weekend) with lots of good offers. Lets hope I’m well enough to do a short visit before the weekend is over, had to take cortison pills today that’s how bad it’s gotten..

Translate »