Min oliv gröna korta parkas med huva från Dorothy Perkins

I torsdags var brevlådan överfull för min jacka hade äntligen kommit, älskar att postorder från England är snabbare än  H&M och Ellos (hur är det ens möjligt kan man undra?!). Behöver väl knappast säga annat än att jag är super nöjd, perfekt längd också vilket är svårt hitta när man är 156 cm lång. Lite tråkigt att invigningen skedde under åska och hagel, så var det med det vår vädret 😉

In English. Yay my jacket I ordered from DP last week arrived yesterday, I really love it perfect length and all. But I’m a bit amused over the fact that online shopping from UK is faster then shipping within Sweden. Hows that even possible?

4 thoughts on “Jackan

    • Tack, jag blev väldigt nöjd! Svårt hitta jackor som sitter bra när man är kort 🙁

Comments are closed.

Translate »