DSC_0009-blogg

DSC_0006-blogg

DSC_0027-blogg

Bakade egna pizzor i onsdags (receptet finns under ”mina recept”), fyllningen blev rester från kylen (bacon, riven ostskalk, köttfärssås, tomatsås, barbecue sås och röd lök). Provade att grädda på en pizza sten och det blev faktiskt inte alls dumt, nästa gång ska jag arbeta ut bottnarna tunnare och se om jag kan få till det så där härliga som på en bra pizzeria.

Nedersta bilden är makens middag i torsdags, han tog helt enkelt pizza bitar som var över (blev en hel del eftersom jag gjorde tre bottnar) och la dubbelt i vårt smörgåsjärn.. Det vart faktiskt riktigt gott, provsmakade en tunga. Så nu vet ni vad ni kan göra med pizza rester dagen efter, släng dom dubbelt i mackjärnet 😉

In English. Made pizzas from scratch for Wednesday dinner, used leftovers as topping on them (the dough gave me 3 pizza bottoms). Tried baking on a stone in the oven and I think it did improve the pizza. Next time I’ll make the bottoms thinner and see if I can get it really bought-pizza like.

My husband made me show you his photo of his grilled pizza, we had lots of leftovers and he figured out a new way to eat them up instead of microwaving them that just makes them discusting. So a sandwich grill can be used for many things..

Translate »