Grillad hel svensk kyckling med laktosfri brun sås och kokt uncle bens jasmin ris

Grillade en hel kyckling (svensk fågel så klart) i ugnen, på skyn gjorde jag brun laktosfri sås och till serverade jag jasmin ris.

Thursday. Oven roasted a chicken (swedish bird ofc), made a laktosfri graving of the stock and boiled some rice for dinner.

kvallsmedicin-blogg

Blev lite förskräckt när jag la alla tabletterna i handen jag tagit varje kväll sedan i måndags, den runda i mitten är den nya metformin för min pcos diagnos (tar 2 ggr per dygn första två veckorna sen 3 ggr), avlånga C märkta är antihistamin, AL märkta är naproxen som jag tar för tillfället pga äggstocks cystorna som jag hade vid ultraljudet i måndags morse, de gula runda och de två vita är folsyra & b12 medicineringen. Och inte att förglömma gula kapslen är omeprazol som lugnar ner magsyrorna jag lätt får (läkarbesök = magsyra x100 typ).

In English. An ordinary evening meal filled with lots of yummy stuff like metformin for the pco syndrome, naproxen for the pain my ovarial cysts are causing me, b12 medications, acid medication and my anti histamins. A lovely blend that taste yucky. But hey, what to do I don’t wanna know what I’d feel like without them!

1 thought on “Torsdag

  1. Åhh, va bra att du fått Metformin! Funkade inte för oss men kanske för er 😉 Alla försök är bra försök!

    Kram ♥

Comments are closed.

Translate »