2014-05-19-loreal-casting-sunkiss-jellys-testpilot

Hade tur och fick tips i en Facebookgrupp om att L´Oreal släppt någon ny produkt för testning, så slängde mig över länken och hann i sista minuten komma med. Ska bli kul att testa, har inte gjort något med min hårfärg sedan förra sommaren då jag gjorde slingor så det kliar lite i fingrarna att testa något nytt. Har klistrat in lite information om produkten nedan för er som är nyfikna. Nu ska här stekas köttbullar.

CASTING SUNKISS JELLY

Casting Sunkiss Jelly passar dem med naturligt hår (inte färgat), som vill ha en naturligt solkysst look. Casting Sunkiss Jelly är en mjuk, transparent leave-in gel som gradvis ljusar upp ditt hår, för ett naturligt resultat som håller länge. Nu skapar du enkelt en solkysst look, full av glans och lyster.

VAD GÖR DENNA PRODUKT UNIK?
• Värmeaktiverad progressiv uppljusning
• Gör håret upp till två toner ljusare.
• Den fräscha gelformulan är berikad med kameliaolja och ger en härligt somrig , solkysst look.
• Helt utan ammoniak
• Enkel applicering, behöver ej sköljas ur.

In English. Been lucky enough to manage to get in to LÓreals testgroup (from there facebook page) for a new product – Casting sunkiss jelly. Haven’t done anything to my year in almost a year so It will be fun to try this out. I’ll let you know more when I’ve recieved it. It’s a gradient bleaching product, in jell form so you don’t do it all at once.

Translate »