pool-onskelista

När man spenderat två veckor till och från i smärtanfall, öm kropp, trött och allmänt olustig på grund av njurstensproblem så bara längtar jag efter att få sträcka ut kroppen och använda den till max. Idag har hela morgonen badat i sol och tankarna på att bada i havet gör sig påminda, få simma längd efter längd i vågorna och bara njuta av viktlöshetskänslan man har i vattnet. Bara älskar att bada och simma, drömmen vore att ha en trädgård och bygga en pool. Även om man bara haft en liten pool så åtminstone en som är bra att träna i, vet ni att det finns motorer att köpa till pooler så man får som ”vågor” i bassängen? Riktigt coolt tycker jag.

Har hittat en favorit som inte är så jättestor, bara 4,2 x 2,28 meter och fungerar både som träningspool och spa/massage bad. Perfekt för små tomter eller om man inte vill ta upp så mycket plats på tomten med sin pool, eller om man vill bygga in den för att användas året runt. Modellen på bilden heter blå laguna swimspa och kommer från trademax, pris ca 140 tusen. Finns så klart billigare alternativ också men det här är min favorit nummer 1.

nergrävd pool från trademax

En nedgrävd pool skulle inte vara helt fel heller (denna modellen heter Sunset View Exclusive pris 22 tusen kronor), sitta på kanten och dingla med fötterna i vattnet. Sola lite och sen glida ner i vattnet och svalka av sig medan man simmar några varv, runt runt i det soluppvärmda vattnet.. Åh sommar, kom snart är du snäll! Och kära make vi behöver en trädgård snarast 😉 Alternativt övertala våra föräldrar att de behöver införskaffa pool…

In English. I want summer. I want a pool with an enginge so you can swim in the waves, I want a regular pool also, I want it all. God how I look forward to get in to the ocean this summer.. Summer come fast, please.

Translate »