2014-05-14 20.05.09-blogg

Laktosfri päron glasspinne doppad i mörkchoklad från Engelholmsglass

Hittade en nyhet i frysdisken på Ica Maxi i Hyllinge idag, laktosfria glassar med päronglass (tydligen ”skånsk” dessutom) med mörk choklad. Fanns även med paket med små pinnar i smakerna vanilj och blåbär. Tycker det är superbra för alla småbarns föräldrar och även för oss äldre som bara vill kunna ta en glasspinne när alla andra gör det också. Stor tumme upp för det!

Och riktigt god är den, har alltid varit svag för päron (vanilj & jordgubbs) glassar.

In English. Found a two new lactose free ice cream products at my local Ica Maxi grocerystore in Hyllinge, one with vanilla and blueberry and the one I bought – pear ice cream dipped in dark chocolate. No painfull tummy after ice cream is always a big plus / thumbs up and it actually tastes really good. So I recommend it to all who loves pear ice cream.

Translate »