image

image

Maken åkte till Tyskland med svärfar igår, var inte riktigt läge åka på bilutflykt hela dagen när jag mår som jag mår just nu. Känns som det sitter ett hårt band över mina lungor, mage, njurar etc. Får väl hoppas medicineringen mot magkatarren börjar ha effekt snart. Men vad jag skulle säga var att maken hittade coola kinder godisar, små fotbollsgubbar som föreställer Tyska landslaget!

Han köpte även små Kinder choklad, båda sorterna lade vi i en påse som min storebror (fotbollsfantast) fick idag. Kul att man kan hitta lite udda saker ibland.

I övrigt handlade maken ett flak sommaröl till sig och lite korvar, blir kanske en resa någon gång i höst. Vem vet 🙂

In English. Fotball fun. My husband went on a daytrip to Germany yesterday, with his father. I passed as I’m really not in a state of travelling, having a hard time just trying to be alright. My body is missing my previous painkillers alot, but hopefully with the medication for my gastric catarrh I’ll start to feel better soon..  It basicly hurts just breathing right now. 

But what I wanted to tell you all was that my husband found these cute little fotball players from Kinder in Germany, it’s the german forball team in miniature. How awesome isn’t that?

He also bought some other kinder chocolate, that we put in a little giftbag for my big brother. He’s  a big fotball fan, so think he enjoyed them alot. And German might get a suprise visit later on this year, who knows.

 

6 thoughts on “Fotbolls skoj

 1. Coola godis!! Jag gillar Kinders, så det var kul att se fotbollsspelarnas ansikte 🙂
  Hade det funnits på Lukas Podolski eller Gomez, hade jag suttit tänderna i 😉

  Såg smarrigt ut med ciabattabullen, har aldrig hört talas om Whiskey ost ??? Detta måste jag verkligen kolla om finns här i Örebro ?

  (förlåt jag inte har följt dig i Twitter, för jag har tagit paus och stängt av kontot, tänkte sätta igång i höst.. nu har man inte ork under sommaren, så när jag öppnat igen så följer jag dig , bara så du vet det )

 2. Förresten, jag heter annablue75 där, så du vet att det är jag, när jag öppnar kontot
  igen i höst.
  Nu orkar man inte.

  🙂

  • Du får påminna mig när du öppnar igen, jag är lite små dålig på twitter. Blir lite periodare.. Det är så extremt intensivt! 🙂

 3. Det ska jag absolut göra! I allafall följer jag din blogg. Samma för mig faktiskt det där med Twitter, jag känner mig stressad över att tweeta så regelbundet, intensivt precis som du säger. Därför bestämde jag mig att
  låta kontot vila, och tweeta efter sommaren.
  Nu vill jag bara vara ute och semestra 🙂

  Igår var Tyskland ovanligt slarviga, men de kammade hem två målen i allafall på slutet. Såg du fotbollen?

Comments are closed.

Translate »