2014-06-07 15.40.25-blogg

Skink & kalkon sub från subway

2014-06-07 16.51.36-blogg

Gjorde en liten utflykt i lördags med make och far till biltvätten i Bjuv, bjöd dom på varsin statoil guldtvätt (vinst via deras dagliga mobiltävling). Väldigt uppskattat och välbehövt för åtminstone vår bil.. Sedan åkte vi ut på Väla Köpcentrum och gick hela varvet med besök i ett par butiker, maken behövde några pysselsaker till ett litet hobbyprojekt.

Avrundade besöket med subway’s ost & kalkon sub med bbq sås till tidig middag före vi körde hem. Hann med att baka med makens hjälp och ha ett maraton av Orange is the new black avsnitt. En väldigt bra dag med nästan inget ont alls.

In English. Spoiled my dad and husband with a ”goldwash” each at the local carwash (won them on there page). Was nice to give something back to the to the best dad and husband in the world 😉 Was well needed for our car, not had a good wash since it was winter I think..

We went for a visit to Väla Köpcentrum, the hubby needed some crafting supplies so we took a long walk. Have to make the most out of the days when I’m not in so much pain. Ended our visit with a ham & turkey sub at sandwich, perfect in the lovely sunny weather.

Finished the evening with baking the cake for my hubby and watching some more of Orange is the new black.

Translate »