Laktosfria pannkakor

Maken lagade angus burgare till sig själv, men jag hade inte mycket aptit alls och tänkte pannkakor går alltid ner. Gjorde en smet på två ägg, 4 dl mjölk och 2 dl vetemjöl + en nypa salt. Tror jag lyckades få i mig 1/3 sedan kände jag mig äcklad av maten.

Så himla trött på att må skräp, har sovit kasst sista nätterna. Stenen verkar röra sig mycket nu, bra men jobbigt. Längtar mycket till den 11e juni nu, för att äntligen få ta den där röntgen och se var/hur stenen sitter. Tycker det verkar ta en evighet, har gått en hel månad nu sedan jag började få ont och må dåligt. Vill gärna se ett slut på det här före min födelsedag, vår London resa och semester.

In English. Monday. I made myself pancakes for dinner but I didn’t have much appetite, this kidney stone shit is just so anoying. I’m really looking forward until the 11th of july for my scans, not sure how much more I can take of this now. Soo bored of being tired, ill and in pain on and off. Good thing I got vacation, London & Birthday to look forward to!

Translate »