Beställning från Boohoo.com med viskos klänningar

Beställning från Boohoo.com med viskos klänningar

Beställning från Boohoo.com med viskos klänningar

klannings-selfies

Blev hela sex klänningar när jag beställde från boohoo.com, imponerande snabb leverans med tanke på att jag beställde för sju dagar sedan och kom fram i torsdags. Ihop manglad i min brevlåda hade snäll brevbärare lämnat dom, två marinblå och fyra svarta i två olika storlekar. Den storleken jag trodde jag skulle ha satt perfekt och den andre lite lösare men det är skönt det med ibland.

Kvalitén är tunn, tunn viskos (samma som i H&Ms maxi klänningar till vänster på bilden) och väldigt skönt att bära nu när det är så varmt. Tog bilder med klänning på men såg lite tokigt ut för jag hade ingen bh med mig.. Nöjd med köpet och vågar mig nog på att handla på boohoo igen!

In English. Recieved my shopping from boohoo witihin seven days – that’s fast since it’s sent from UK to Sweden. Was like christmas opening the package, even if it was a bit weird that it was six dresses of the same model 😉 Four black in two different sizes and two marine blue.

I tried take a selfie with the black slightly oversized dress without any bra under, turned out meh. The dress to the left is same as my grey and is from H&M, I’m kinda living in my maxi dresses at the moment. Looove it and like boohoo too!

Translate »