2014-08-12 21.58.29-blogg

Tisdags middag tillagad av maken en 90 grams hamburgare i ett glutenfritt ciabatta bröd. Det funkade fint men magen uppskattade inte det, osäker på varför men det är bara att skriva upp och prova i andra kombinationer och se hur magen reagerar då. Kan också varit stressen över onsdagens sjukhusbesök som spökade, nåväl. Smakade som sagt helt okej.

In English. Tuesday dinner was made by my husband, a 90 gram hamburger in a gluten free bread. It was alright, not wow but fine. Something in the combination of the meat, the cheese and the bread (or it could be wednesday hospital visit) upset my stomache tho. So anoying, I’ll just have to try them solo or in other combinations to see what was wrong.

2014-08-13 01.34.45

En bild på den nya body buttern från The body shop, ska bli så spännande få den! Dröjer väl en vecka till före de börjar skickas ut, undrar du vad glossybox är kan du läsa mer på glossybox.se

I’ve ordered the Swedish glossybox for august and one of the products will be a new body butter from The Body Shop, not sure what the smell is cause I can’t figure it out from the picture. It’s like christmas..

Translate »