Walk in badkar

Aldrig sett en så knäpp dusch tidigare, men jag kan tänka mig att det är rätt skönt sätta sig där på morgonen när man är trött. Stänga dörren och dra på vattnet och dra igång vattnet medan man sitter ner och vaknar till liv 🙂

Found the most silly shower ever, a walk in shower bath where you can sit in the morning when your tired. It looks soo weird but I can actually se it working on early mornings when your tired, but I’m a bit afraid I’d fall asleep again hehe 😀

4 thoughts on “Ultimata duschen

  1. Märklig dusch! Vad tyckte du om min boktips ? 🙂
    (Sorry att jag skriver mycket,,, har ingen blogg själv )

    • Har inte hunnit med, fastnat lite för mycket med att spela Sims 3 sista dagarna 🙂

    • Jag hade hoppat boken 😉 Som mamma säger antingen riktiga kakor med smör och socker eller inga kakor alls! Du är alltid välkommen att kommentera Anna, bara kul 🙂

  2. Det är sant, jo så har jag faktiskt alltid tyckt att kakor (bakverk) är inga riktiga utan socker + smör. Men det jag tänkte på var vikten 😉
    Och hälsan förstås… Men vi lever bara en gång, så man kan äta socker med måtta, men där har jag väldigt svårt med begränsning, hihi.

Comments are closed.

Translate »