2014-09-30 18.12.42-blogg

September boxen upphämtad om än en aningen sent, haft utegångsförbud och en make som inte gillar hämta mina paket som jag väntat.. Olidligt spännande!

image

image

I augustiboxen från glossybox (länk) blev The Body Shop Wild Argan Oil body butter en stor favorit så pass att jag faktiskt bytt mig till två mini doser via en facebookgrupp. Bytte bort två andra produkter som jag hade noll intresse av 😉 Nu klarar jag mig nog fram till jul, då jag väldigt tydligt nämnt för maken vad jag önskar mig.. hihi

Fixar innehållsbilder på glossy september sen, dödstrött efter att ha varit på äventyr till båda postombud, dhl ombud, Ica & city gross. Inte lätt vara sjukling, om än under bättring.

In English. Swedish Glossybox September & body butter love. Since I been i’ll for sometime now I had to wait for the pickup of my new glossybox for september, it’s been a LONG wait I can tell you that. But today at last I have tried to be out and sort out arreance and restock the kitchen a bit. Got my hands on my box, I’ll post spoilers in next post on the subject.

Also got 2 mini the body shop body butter with the argan oil, the one I got in the august box was a instant hit with me – I truelly love it and the smell is just so lovely. I’m so happy how well it works with my sensitive, dry and blended skin! It’s a must in my purse and at home and now I got 2 more. I traded away other glossybox products and got them in return – awesome to not get products gathering dust 😉 Happy little lady right now!

Translate »