Lyxfrukost till sjuklingen – mig alltså 😉 Glutenfria våfflor serverade med florsocker (godare och behövs mindre socker för att sockra hela) och mammas hemkokta jordgubbssylt. Levde på våfflor hela helgen i ärlighetens namn.

Tried out a gluten free recipe for waffles and it was really tasty, I’ll share it later on. Great way to spoil myself when being ill this whole weekend =/ Served with moms homemade strawberry jam. To be really honest I only ate waffles the entire weekend.

IMG_20140922_052540När jag inte sovit, ätit våfflor eller hostat har jag tittat på en hel drös avsnitt av Paul Hollywoods tv serie pajer & puddingar (fri översättning). Underhållande program och gillar Paul, men pajer och puddingar är inte riktigt min melodi..

While not sleeping, eating waffles and coughing I been watching some episodes of Paul Hollywoods Pies & Puds. Enjoyable show but I’m seriously not a pie or pudding person..

IMG_20140921_102715

Tänkte provsmaka godiset jag köpte med mig hem från Stockholm (ja det finns i Skåne med), men det var så äckligt så jag spotta ut de jag provade och slängde godiset.. Då är det riktigt äckligt! Örk 🙁 Vilken besvikelse.

Bought with me some candy home from my Stockholm trip (yes you can find it everywhere in Sweden), but it was so discusting that I had to spit it out and get ride of it all. Yuuuuuck. What an disappointment..

IMG_20140921_081124

Som alltid massa tedrickande när jag är förkyld och har hosta, provade grönt te som skulle smaka strawberry cupcake. Helt okej faktiskt, men ett fan av varma drycker kommer jag nog aldrig bli.

And of course the mandatory teadrinking while having a cold, I never drink tea otherwise.. This time a green tea with the taste of strawberry cupcake, not bad at all.

2 thoughts on “Helg

  1. Trist att du är sjuk 🙁
    Men du verkar ju ändå haft det bra med våfflor, gott te m m… Synd att godiset var äckligt (eller egentligen bra), eller?

    Krya på dig!
    Kram ♥

    • Man får göra det bästa av läget 😉 Njae jag hade hoppats godiset skulle va gott för jag varit nyfiken på de så länge.. nu blev det en påse Ahlgrens bilar som fick stryka med i helgen! ☺

Comments are closed.

Translate »