Foto från fredagens besök på Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö — mer foto kommer på söndag/måndag. Alla bilder är klickbara för större versioner.

Photos from the Love food & wine fair 2014, Slagthuset Malmö – I’ll publish more photos within the next fewdays. All photos are clickable for bigger versions. Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset MalmöÄlska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö Älska mat & vin mässan 2014, Slagthuset Malmö

4 thoughts on “Älska mat & vin mässan #älskamat #älskamatovin

 1. Gissa om jag blev stört sugen av att se dom superfina bild – maraton – ! Har ni det trevligt ? Får man provsmaka på den där mässan ni var på ?

  Ja tack! Ser framemot bilder snart igen , ha en fortsatt fin lördag i regnrusket. Här regnar det som sjutton.

  • Tack så mycket! Det var jätteskoj igår, provsmakat massa godsaker & sniffat på allt möjligt.

   Jag blev bjuden på pressfrukost (bild 1) så de var helt gratis för mig.
   Enligt svendk lag går man inte bjuda på alkoholdrycker så till dessa får man köpa biljetter till 5 glass 100 kr. Sedan har nästan alla montrar så man får smaka på saker. En del är det bara små mini ostkuber, hos andra en kopp tea, kaffe, charkuterier etc. Varierar men de flesta är generösa och ofta bra erbjudande i montrarna.

   Deg var skoj jag älskar ju botanisera bland dofter och smaker, mamma gillat att få följa med 😉 Kommer fler mässbilder senare, varit iväg hela dagen och mer mässa imorgon..

Comments are closed.

Translate »