Så mycket bättre 2014 med Carola, Ola Saro och Orup mm

Så mycket bättre 2014 med Carola, Ola Saro och Orup mm. Kan väl erkännas jag känner inte till de övriga 4. Men från Olas avsnitt fastnade jag väldigt hårt för Carolas version av The Arks Tell me this night is over. Jag är ett stort fan av båda två och deras duo får hårstråna på mina armar att stå rakt upp. Herregud, varför kan de inte sjunga mer ihop och skriva låtar tillsammans. Skulle vara helt underbart!

Vilken version är er favorit? Om ni nu tyckte om låten.. 😉

In English. Car (+) Ola gives me goosebumps. I’m a big fan of The Ark Ola Saro and Carola, so when they both are in the same tv-show where the theme is to make covers of the other ones songs I’m a given fan. The cover on the Tell me this night is over is just simply brilliant, I really love the version where they both sing together. But I love the other ones to.

Do you like them, whats your favorite?

Translate »