Laktosfri choklad kladdkaka med vanilj grädde och jordgubbar

Laktosfri choklad kladdkaka med vanilj grädde och jordgubbar

Laktosfri choklad kladdkaka med vanilj grädde och jordgubbar

Lyxig hembakt kladdkaka på laktosfri hasselnöts choklad, serverad med vanilj grädde och halvfrusna jordgubbar. Lite synd jag snubblade över ett recept med tokig ugnstid (men det visste jag inte när jag börja), bakade fem minuter kortare än receptet angav och ändå för torr men gott ändå.

In English.
Found a recipe for a chocolate brownie that I wanted to try out, used lactose free hazelnut chocolate in it. Served it with Valios whipped cream spiced with some vanilla powder and half frozen strawberries. Tasted lovely even tho it was a bit to the dry side, note to self never trust recipes (or ovens)! And I even took it out of the oven 5 minutes early, don’t want to think about how it would turn put otherwise. Yiiikes.

2 thoughts on “Choklad frosseri

  1. Visst är den go den laktosfria chokladen. Nu behöver jag inte få en bubblig mage av choklad mer. Gott !!!

    • De är helg underbart att slippa magproblemen, åren före jag fatta vad som var fel med min mage var inte skoj. Och att det kommet så många nyheter på laktosfri fronten ör underbart, skett mycket sista 2-3 åren!

Comments are closed.

Translate »