image

image
Vacker höstdag, tog några foto när jag gick förbi hästhagen på väg till mina föräldrar.

Beautiful sunny autumn day, took a few photos of the horses on my way to my parents.

image

Lördagsmiddag hos mamma lång kok med ytterfile, brunsås och kokt potatis.

Saturday dinner at mom’s with slow cooked pork, graving and boiled potatoes.

image
Mös med lilla brorsonen som var på besök också, hans föräldrar var så klart med också. Vi kikade på dinosaur tåget som tydligen är en favorit hos lilla H, väldigt sött barnprogram. Tror inte han förstår än att det är tv bara.

Snuggled and cuddled with my little nephew also who was visiting my parent’s, his mom and my brother was there to of course. We watched the dinosaur train, a kids program he likes.uts very cute actually, but I doubt that he understands that it’s just tv.

image

Söndags middag kyckling i currysås med jasminris.

Sunday dinner chicken curry with jasmine rice.

Translate »