Salong Skills i Bjuv, i gamla stationshuset

Salong Skills i Bjuv, i gamla stationshuset

Salong Skills i Bjuv, i gamla stationshuset

Salong Skills i Bjuv, i gamla stationshuset

Var i Bjuv idag och passade på att hälsa på min nästkusin (mammas kusin) Sofie på hennes nya jobb Salong Skills (ligger på Bjuvs station i det gamla stationshuset). Vi har inte setts sedan min nästkusin Håkan gifte sig och vi ska väl inte räkna år men det har hunnit bli fyra näst kusinbarn sedan dess..

Så det blev mycket prat om familjer, barn, släkten, livet osv under en timmes tid och så en klippning. Dålig PR släppa ut ett troll ur frisörsalongen tror jag 😉 Måste säga de har en riktigt fräsh och fin lokal med stor yta, lite samma känsla som i vår lägenhet med högt i tak och gigantiska fönster. Åh vad jag älskar fina tegelhus! Förrutom frisörsalong ska det tydligen bli fler företag i det gamla stationshust, kul att det kommer till användning.

Det har sett igenbommat och mörkt ut länge tycker jag. Och klippningen? Jo då det var mitt hår på förra inlägget.. Och vi kan väl konstatera att jag är bortskämd med tre super duktiga Sofie/(Ann)sofie i familjen/ nära vän kretsen som är grymma frisörer! Så behöver ni klippa er besök Sofie, tror hon kan behöva nya kunder efter mammaledighet och byte från salong i Helsingborg.

Kan läsa mer om salongen på deras facebook.com/salongskills sida eller vanliga hemsidan salongskills.se. Och som bra pröva på pris kostar alla klippningar 200 kr & 20% rabatt på färgbehandlingar, veckan ut. Bara att ringa och boka på 042-70110 (och fråga efter min nästkusin Sofie så klart, odiskret smygreklam 😉 ).

In English. Visited my moms cousin Sofie today when we where in Bjuv, she’s changed work and is now to be found at the saloon Skills in the old trainstation building. Haven’t seen her since my moms other cousing Håkan got married and well, lets not count year but there’s four cousin kids since then..

So we catched up, talked about life, family, etc for about an hour and I got an haircut. I suppose letting out a troll from the hair saloon would be bad PR.. Gotta say I really like the new place (Skills used to be in a different location that I’ve never seen), high ceilings, big windows just like our apartment. Must love old brick houses! And it’s great to see the old house being used and getting some well needed love.

It was a pure pleasure to get a haircut, if you ever need a haircut and live close to Bjuv give Skills a try! This week out the haircuts cost 200 sek and they got 20% discount on haircolor treatments this week out. Ask for Sofie (of course!) if you book a time, support the family is important. facebook.com/salongskills or call 042-70110.

2 thoughts on “På besök hos Sofie & salong Skills

Comments are closed.

Translate »