10 thoughts on “Rutigt & randigt

 1. Jag kommer inte att lämna in kommentarerna längre, eftersom du har slutat att ge mig respons eller att svara på comments nu på ett bra tag på sistone.
  Synd för jag vet inte varför, så det är väldigt tråkigt!

  • Jag har inte mått så bra, har knappt bloggat eller varit social via datorn så bloggkomentarer & inlägg har trillat långt ner på prioriteringslistan. Är ledsen om du känner dig bortglämd eller ignorerad, är inte alls min mening jag har bara fokuserat på att sköta om mig själv i första hand.

   Datorskärmen är ganska jobbig för ögonen när ögonen rinner och ögonlocken vätskar. Ska kika igenom alla kommentarer och svara snarast.

  • Nikki (förvirrad Nellie är svågerns fd hund, är dvärgpudel och Yorkshireterrier 🙂

 2. Jag förstår dig och hur mår du nu?
  Tack för att du förklarade hur det låg till, för jag trodde att det var för att jag kommenterade för ”mycket” 🙂
  Självklart begär jaginte att få svar på mina comments eller att få respons hela tiden, absolut i n t e.
  Men det blev bara lite för ofta därför kändes just då trist.

  Nu glömmer vi det, jag förstår dig. Hoppas att du mår bättre nu eller?

  Tack, då vet jag vilken ras det är. Väldigt underbar & söt hunden är! <3

  • Det börjar bli bättre med mig, håller på att ”fälla” all hud som blivit som ”skadad” men börjar återfå normal hudton och ögonen börjar bli torrare, tecken på att det värsta lagt sig och att bihålorna börjar bli tomma. Varit mörkröd-blå runt ögonen, verkligen sett ut som jag gått en boxningsmatch hehe

   Nej du kommenterar inte för mycket, alltid skoj med kommentarer!!

 3. Aj stackars dig!! Måste vara så jobbigt, då kan jag förstå att du ibland missar kommentarer eller inte orkar för du inte mår bra ibland.
  Krya på dig & kram!

Comments are closed.

Translate »