söndags middag varm macka med rökt skinka, gräddig munkens ost och rostebröd

Söndags middag varm macka med rökt skinka, gräddost och rostebröd grillat i vårt grilljärnet. Gjorde två mackor men fick bara ner en, väldigt mäktigt men gott. Blev väldigt förtjust i wästgöta klosters munkens gräddost, fyllig god smak som gifte sig bra med den rökta lönneberga skinkan jag hade i. Mums.

Sunday dinner wasn’t so fancy just cheese and ham toast grilled in the grill-iron. Made two toasts but I could only eat one, was very good but heavy to eat. I must say I was pleasently impressed but how tasty the new cheese we tried (wästgöta klosters munkens gräddost) was, was perfect with the ham from Lönneberga. Omninom.

2 thoughts on “Söndag dagensmiddag toast varmmacka lönneberga ost

    • Ja det är nog mer killmat 😉 Maken är galen i allt som involverar ost och smält.. hehe

Comments are closed.

Translate »