Tisdags middag & fika

Laktosfri semla på köpt slät bulle
midda fish'n chips

Vi skulle egentligen åkt till Malmö i tisdags för en heldag med shopping, äta gott ute och gå på förhandsvisningen av nya spionfilmen Kingsman: The secret service. Men..

Så blev det inte, det var lite snö oväder och maken tyckte jag skulle vila upp mig eftersom jag mått ganska skräpigt sista dagarna. Min ”mage” (precis nedanför revbenen på höger sida) har varit ömt (känslig för tryck och lätt värkande som när man får blåmärken), kännt mig svullen i magsäcken och haft problem med illamående av gaser. Kanske mer än ni vill veta, men nu vet ni lite bättre vad jag menar när jag säger magen bråkar 😉

Vi stannade hemma, vilade i soffan och maken gjorde laktosfria semlor åt oss på ”köpe” släta bullar. Väldans gott, han kan min man ibland!

Till middag blev det fish’n chips. Chipsen är uppskuren bakpotatis rostad i ugnen med en skvätt rapsolja, svartpeppar & salt (lägg i påse/skål så går det åt mindre olja) ca 30 minuter.

2 thoughts on “Tisdags middag & fika

 1. Mums! Fish & chips är så jädra gott, fast jag åt det en gång på Öland 2008 . Finns inte ens här i Örebro, booring. Lustigt, jag tänkte faktiskt gå & köpa en semla idag, tjyvstart! 😉

  (Syns inte mina kommentar under Melissa McCarthy, jag har märkt ett bra tag att andras kommentarer syns direkt. Men mina syns inte förrän efter flera inlägg. Är det något som jag gör fel? Kan du se mina kommentarer? ) 🙂

  • Det är jag som inte orkat med ordentligt, sen luras nog bloggen inte svarat på inlägg sedan i söndags. Suger verkligen musten ur en när magen trilskas, har försökt fokusera på att piggna till i första hand och må bra.

   Istället för att tycka synd om mig fokuserar jag på roliga saker, som tex att se serier som är kul eller filmer. 🙂

   Jag har inte beställt det ute fish’n chips sedan jag bodde i Malmö och med milkshake, var på den tiden före när jag tålde laktos fortfarande. Inte alls dumt, maken åt med remouladsås till men jag är inte ett stort fan av den såsen. Jag fuskar med fiskpinnar från Findus, man kan laga de samtidigt i ugnen som potatisen. Eller så får du göra någon annat gott till!

Comments are closed.

Translate »