Glossybox januari 2015

Fick hem min Januari Glossybox 2015 för ett par dagar sedan, lite kluven över vad jag tycker om boxen.

Absolute New York - Garlic Nail Treatment

Min favorit i boxen är transparanta vitlöks nagellacket, som får naglarna att kännas lite gladare. Funkar bra som baslack också.

Absolute New York – Garlic Nail Treatment
Denna närande och vårdande nagelbehandling är berikat med naturligt vitlöksextrakt och safflorolja och är speciellt framtagen för att ge liv till svaga och sköra naglar. Naturliga vitlöksenzymer tränger djupt in i nagelbädden och återfuktar, ger näring, stärker och stimulerar aktiv tillväxt – för ljusare, längre och starkare naglar. Vitlök stoltserar med flera fördelar- det är inte bara rik på vitaminer och mineraler, utan innehåller även anti-aging, och utjämnande egenskaper.

2015-02-04 04.48.51-blogg

Aldrig användt toner till ansiktet, lite nyfiken är jag allt och vet inte vad jag kan förvänta mig av innehållet än.

Kueshi – Revitalizing Face Toner
Vitaliserande toner som hjälper till att motverka glansig hy samtidigt som den mjukgör torra områden. Återfuktar och balanserar huden och ger en fräsch och ren känsla.

Make Up Store - Microshadow Fizz

Ögonskiggan från MUS kommer provas senare i vår, just nu är tårkanalerna besvärliga. Det egologiska läppbalsamet luktar unket/gammalt och jag vägrar prova det.

Make Up Store – Microshadow Fizz
Microshadow är en högpigmenterad ögonskugga av högsta kvalitet som finns i alla tänkbara nyanser och strukturer. Den ger en intensiv och klar färg och resultatet blir en ögonmakeup som sitter hela dagen.

Fruit Gorilla & Friends – Caring Lipbalm
Vårdande och ecocertifierade läppbalsam. För var tusende såld produkt adopteras en föräldralös gorilla i samarbete med The Dian Fossey Gorilla Fund International. Innehåller sheasmör, bivax, solros och jojobaolja.

DOVE - Oxygen Moisture Schampo & Balsam

Alltid skoj prova nya schampo & balsam, väldigt nöjd med det jag har men blir intressant se hur detta är för hår & hårbotten.

DOVE – Oxygen Moisture Schampo & Balsam
Ny premiumserie från Dove som både återfuktar och vårdar ditt hår utan att tynga ner det. Innehåller Oxyfusion Technology: en process som syresätter återuppbyggande polymerer så att de blir mer lättlösliga i vatten och återfuktar håret samtidig som de ger en volymboosst. Resultatet blir att ditt hår får upp till 95 % mer volym!

Tre saker jag kommer prova och uppskattar, en som skänks bort och en som åker i papperskorgen – inte så illa ändå med tanke på att det bara kostar 139 kr inkl portot. Läs mer om glossybox konceptet här » glossybox sverige

3 thoughts on “Januari Glossybox 2015

  1. Tala om för mig om vitlöksnagellacket fungerar! Vet inte vad jag ska göra åt mina tråkiga naglar 🙁

    Kram <3

    • Har testat med att måla 2 gånger per vecka, måste säga att naglarna känns fräschare. Osäker på om de växer fortare för jag måste hålla naglarna väldigt korta pga annars riskerar jag klia sönder mig 😉

Comments are closed.

Translate »